Utvecklingsresan

Är ni ett företag som är i behov utav en förändring? Har ni redan tagit beslutet om att företaget ska ta en ny riktning, men vet inte riktigt vart ni ska börja? Behöver ni hitta kraft till att ta nya tag och sätta nya mål? 

Grattis! I sådana fall betyder det att ni befinner er i en förändringsfas! Varför säger vi grattis till er? Jo, för att ni har en spännande period framför er där ni som team kan uppnå precis det ni bestämmer er för, om ni har de rätta verktygen. Förändringar kan vara fantastiskt roliga, men även rejält krävande. Det kan vara svårt att hitta balans mellan kreativitet och handlingskraftighet om ert företag inte får de förutsättningar som behövs. Få ny inspirationen genom att byta stadsmiljö till fjällnatur och väv in givande aktiviteter för att ta ert team framåt. Starta dagen med ett möte till fots och drick förmiddagskaffet med en utsikt. Avrunda dagen med en coachad workshop och hitta nya perspektiv, låt sedan jobbtankarna vila och njut av en gemensam middag. 

Låt oss guida er till vad just ert team behöver, med fjällen som inspiration. 


Mer info

Uppgradera din resa hos oss ytterligare genom att välja till vårt värdskap.
Utöver att vi hjälper dig med all projektledning kan du nu även få uppleva lyxen med att ha en värd på plats under hela er resa. En personlig kontakt som du kan lita på i alla lägen och som guidar er genom upplevelsen. Er värd tar emot dig och ditt gäng vid ankomst och hjälper er med såväl incheckning som avresa. För att ni ska kunna koncentrera er på vad som är viktigt står vår värd på stand by och är alltid redo för frågor som kan uppkomma. Vi ser till att du som arrangör får visa ditt bästa jag och kan slappna av med vetskapen om att ni är i trygga händer.

Ring så kan vi berätta mer
020-24 24 25