Uppskattningsresan

Det här är riktat till företaget vars medarbetare har gjort sig förtjänta utav en rejäl uppmuntring. Ni som team kan ha uppnått nya mål, gjort ett bra resultat eller vunnit en intern säljtävling. Oavsett anledning så förstår vi att det är dags för en resa utöver det vanliga, där ni får uppleva det där lilla extra och blanda återhämtning med nöje.

Känn adrenalinet genom att cykla downhill, upplev vackra vandringar eller magin med att paddla kajak över ett stilla vatten. Fyll på med energi genom att äta lunch i det fria, tillagad över en öppen eld med lokala råvaror. Se till att skapa utrymme för återhämtning genom att bo bekvämt och ha tid för individuella upplevelser. PT-timme, yogalektion eller en avkopplande spabehandling – vi värdesätter varje persons unika intresse. När kvällsljuset breder ut sig över fjällvärlden är det dags att avrunda dagen genom att äta en riktigt god middag. Det här är resan för er som vill skapa minnen att bära med er, både som team och som individer.

Hos oss får ni ett personligt bemötande där vi genom vår lokala expertis kan guida er genom en mängd upplevelser och förenkla ert planerande. Vi värdesätter den hållbara resan, för att värna både om vår natur och om er. 
 

Mer info

Uppgradera din resa hos oss ytterligare genom att välja till vårt värdskap.
Utöver att vi hjälper dig med all projektledning kan du nu även få uppleva lyxen med att ha en värd på plats under hela er resa. En personlig kontakt som du kan lita på i alla lägen och som guidar er genom upplevelsen. Er värd tar emot dig och ditt gäng vid ankomst och hjälper er med såväl incheckning som avresa. För att ni ska kunna koncentrera er på vad som är viktigt står vår värd på stand by och är alltid redo för frågor som kan uppkomma. Vi ser till att du som arrangör får visa ditt bästa jag och kan slappna av med vetskapen om att ni är i trygga händer.

Ring så kan vi berätta mer
020-24 24 25