Aktiva möten

Med frisk luft i lungorna tar ni bättre beslut 

Du sitter till en början bekvämt i din kontorsstol och känner dig redo för en dag fylld utav möten. Efter ett tag får du koncentrera dig rejält för att inte låta tankarna sväva ut på andra håll. Du tittar på dina kollegor som sitter samlade runt bordet, är det verkligen bara du som tycker att luften känns något kvav och vars rygg känns stel? Svaret är troligtvis nej. Högst sannolikt känner varenda en runt det där mötesbordet precis likadant som du. 

Föreställ dig nu en ny dag tillsammans med dina kollegor, även denna fylld utav diverse möten och beslut som ska tas. Istället för en kontorsstol har du nu kängor snörade på fötterna, den kvava kontorsluften är utbytt mot frisk luft som fyller dina lungor med kraft och din kropp får sträcka ut sig genom att befinna sig i rörelse. Dina ögon vilar på horisonten där fjälltoppar och skog breder ut sig. Här ute i det friska tror vi att inspiration föds och att de riktigt bra besluten kan tas. Vi vill välkomna dig och dina kollegor till en ny sorts konferens – med naturen som möteslokal. 

Under en konferens går det åt mycket tankekraft för att nå fram till bra beslut. Genom att blanda in aktivitet under era dagar får ni energi som öppnar upp till nya tankar och idéer. Oavsett om du lockas utav yoga eller topptur, så kan vi hjälpa dig att varva dina möten med rätt sorts aktivitet. Eller varför inte ha ett möte där ni till exempel vandrar fram genom fjällmiljön och byter ut det vanliga fikat mot kokkaffe över en öppen eld? Det är dags att bjuda in till lekfullhet för att stärka teamkänslan och för att skapa hållbarhet. Vi vill att ni kommer tillbaka hem från er konferens stärkta som grupp och med ny kreativitet till ert arbete.

Vi på Destination Fjällen har den jämtländska naturen runt vår husknut och vi vill hjälpa er till att våga ta steget ut. Genom vår långa erfarenhet av att organisera konferenser och gruppresor i fjällvärlden kombinerat med vår lokala kännedom kan vi guida er till just den upplevelsen ni vill ha. Du bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med att organisera. Vill du att vi skräddarsyr en helhet eller vill du kanske endast ha tips på boende för din grupp?

Oavsett vad är vi här för dig – troligtvis med ena foten i naturen och den andra på kontoret.

Osäker på vilken slags resa ni ska göra, eller vill du ha ett bollplank under planeringen. Kontakta oss!