Boka konferens i fjällen

En konferensresa till fjällen är att komma till en helt annan värld och lämna jobbvardagen på ett väldigt effektivt sätt. Fjällmiljön, oavsett årstid, är idealisk för aktiviteter i grupp som lockar fram lagandan och knyter nya band inom organisationen.

Aktiviteter som utvecklar teamet

Att göra saker tillsammans i naturen förenar och formar individer till fungerande team. Varva aktiviteterna med ett lagom mått av konferenstid och du uppnår organisationens mål med resan. Fjällen bjuder på ett stor mängd aktiviteter Och glöm föralldel inte bort de viktigaste ingredienserna, stugmyset och gemenskapen framför brasan! 

Ring eller maila oss gärna om du vill ha hjälp att organisera ditt företags konferensresa:

+46-20-24 24 25

info@destinationfjallen.se

Varje konferensgrupp är unik

Destination Fjällen har flerårig erfarenhet av att organisera konferenser och gruppresor i fjällvärlden. Vi vet vilka fjällorter och anläggningar som fungerar för en mindre ledningsgrupp, och vad som passar bäst när flera hundra deltagare ska konferera tillsammans. Ta hjälp av oss med allt från att hitta rätt bland olika fjäll, vilka aktiviteter som fungerar vid olika tidpunkter, hitta en lokal kock som tillsammans med deltagarna lagar middag av lokala råvaror, att boka plats närmast bandet på after skin, och att organisera alla deltagares bokningar och resedetaljer. Allt för att du som bokar ska kunna slappna av och vara en av resans deltagare.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för att få en offert på din konferens i fjällen, du bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp att organisera, antingen du vill att vi skräddarsyr en helhet från dörr till dörr, eller vill ha hjälp att hitta rätt boende eller aktivitet för din resa. Vi lyssnar till dina önskemål och letar fram det vi anser passar din resa bäst.

+46-20-24 24 25

info@destinationfjallen.se

TIPS:

Konferera för tusenlappen på Storliens Högfjällshotell

Med bekvämt boende direkt på fjället skapar du unika förutsättningar för en lyckad konferens med ski-in-ski-out för både alpint och längd/turåkning. Hotellet har 600 rum, ett stort antal konferenslokaler i olika storlekar och gott om gemensamma sällskapsytor, och passar även för större grupper.

Tusenlappspaketet är ett konferenspaket för 1000:-/person och dygn, priset avser del i dubbelrum och inkluderar:

  • Boende i dubbelrum med frukost
  • 2-rätters middag
  • Förmiddagskaffe
  • Lunch, buffé
  • Eftermiddagskaffe
  • Plats i konferenssal, här finns gott om lokaler i olika storlekar
  • Pool, bastu och gym

Välkommen att kontakta oss på info@destinationfjallen.se för en offert som passar din grupp.

3