Vi rekryterar Fullstackutvecklare med fokus på frontend i Åre


Titel/Rubrik

Fullstackutvecklare med fokus på frontend

Företag

Destination Fjällen Sverige AB

Kommun

Åre

Vi driver bokningswebben www.destinationfjallen.se där man inspireras till att boka boende och aktiviteter i svenska fjällen. Från de absolut sydligaste fjällen ända upp till de nordligaste. Samtidigt driver vi Åres turistwebb www.visitare.com. Sajten, som är Åres officiella besöksguide, ska bland annat informera och inspirera om service och spännande upplevelser i hela Åre kommun. Vår ambition är att vara center of excellence avseende digital destinationsutveckling. Vi erbjuder anställning i ett snabbt växande team som arbetar i ett högt tempo i ett spännande tillväxtbolag med placering i centrala Åre.

Vi söker nu en vass och engagerad fullstackutvecklare till Destination Fjällen som vill vara med och utveckla framtidens e-handelslösningar. I denna roll får du arbeta verksamhetsnära i en nyutvecklad teknisk miljö som är modern i sin arkitektur och sina teknikval. Du kommer att få stort eget ansvar och ingå i det team som arbetar med bolagets plattform för e-handel av boende och upplevelser, kring vilken vi har gjort en långsiktig satsning. Vi arbetar med lösningar som rymmer perspektiv från såväl tekniken som affären och människan. Tillsammans tar vi e-handeln mot den nationella samt internationella marknaden till en ny nivå och skapar en smart och lättanvänd tjänst för den vana reseköparen.

Vi tror på självorganiserade team som tänker själv, med en agil organisation som grundplåt där vi gärna experimenterar med metoder, tekniker och ramverk. På Destination Fjällen kombineras inhouse-utveckling med strategiskt inköpta produkter. För att lära sig allt om våra kunder jobbar vi datadrivet med A/B-tester, användartester och webbanalys.

Profil

Som fullstackutvecklare har du en bred teknisk förståelse, du vill leda och organisera arbetet och kan staka ut en riktning samt prioritera arbetsuppgifter. Du ansvarar för utveckling av användarupplevelsen inom e-handelsprojekt. Du ansvarar för att leverera, estimera, testa och säkerställa egna utvecklande moment och det ligger även på ditt bord att säkerställa kvalitéten. Vidare arbetar du nära systemutvecklare med att förbättra och vidareutveckla ramverk och metoder för gränssnittsutveckling för moderna implementationer av responsiva lösningar.

Som person brinner du för tekniken och vill ständigt lära nytt och utvecklas. Det gör att du inte räds att ta egna initiativ eller be om hjälp när det behövs. Du är lösningsorienterad och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Här trivs du som vill arbeta i ett innovativt arbetsklimat med riktigt roliga kundprojekt. Du har ett genuint intresse för utveckling och en djup teknisk förståelse. Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker och gillar att ta ägandeskap för ditt eget arbete. Du har lätt för att samarbeta och värdesätter dina kollegor i teamet. Tillsammans med teamet växer du i en organisation som ständigt utvecklas. Det är meriterande om du har erfarenhet från e-handel.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT/data/programmering och som gärna programmerat även på fritiden. Du har ett intresse för e-handel och har ett öga för modern webbdesign och passion för korta laddtider.

Arbetssätt: Agilt (scrum/Kanban, testdriven utveckling)
Komplex IT-miljö med många integrationer
Teknik:

  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • Angular
  • React (meriterande)
  • GitHub eller BitBucket för versionshantering

Varaktighet/Arbetstid

Heltid, tillsvidare.

Lön

Fast lön efter överenskommelse.

Ansökan

Vi tar emot ansökan med CV samt personligt brev via e-post jobb@destinationfjallen.se. Då rekryteringen sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Alf Blomqvist

Arbetsgivare

Destination Fjällen

Postadress

Destination Fjällen Sverige AB
Sankt Olavs väg 37
837 52 Åre

Telefon och webbplats

www.destinationfjallen.se

0733-149700


3