Rekrytering Ekonomiansvarig i Åre


Titel/Rubrik

Ekonomiansvarig

Företag

Destination Fjällen Sverige AB

Kommun

Åre

Vi driver bokningswebben www.destinationfjallen.se där man inspireras till att boka boende och aktiviteter i svenska fjällen. Från de absolut sydligaste fjällen ända upp till de nordligaste. Samtidigt driver vi turistwebben www.visitare.com i Åre. Sajten, som är Åres officiella besöksguide, ska bland annat informera och inspirera om service och spännande upplevelser i hela Åre kommun. Vår ambition är att vara center of excellence avseende digital destinationsutveckling. Vi erbjuder anställning i ett snabbt växande team som arbetar i ett högt tempo i ett spännande tillväxtbolag med placering i centrala Åre.

Som Ekonomiansvarig kommer du att självständigt få ansvara för Destination Fjällen Sverige ABs hela ekonomiska flöde. I och med ditt helhetsansvar för ekonomi och administration är det viktigt att prioritera rätt då du är ensam expert på området. Du sköter allt ifrån löpande redovisning, in- och utbetalningar, löner, avstämningar, likviditetsrapportering och projektredovisning. Du ansvarar även för bokslut, budget, prognoser & finansiell simulering, deklarationer och årsredovisning.

Du kommer att stå i nära kontakt med Ordförande samt VD för bolaget och rapporterar direkt till dem. 

Profil

Du är självgående och kan fatta egna beslut gällande den ekonomiska kedjan. Du är flexibel då dina arbetsuppgifter varierar och består av både kvalificerade arbetsuppgifter och vardagliga ekonomisysslor. Till din natur är du analytisk, kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har förmåga, intresse och erfarenhet av prognoser och analytiskt ekonomiarbete utifrån olika ekonomiska scenarion samt ett pedagogiskt sätt kommunicera detta på. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta men samtidigt kunna inta ett konstruktivt granskande perspektiv utifrån verksamhetens bästa.

Vi förutsätter att du har goda datakunskaper och att du hanterar Excel på en avancerad nivå. Är du dessutom bekant med Fortnox, räknas det som ett plus.

Kvalifikationskrav

Gymnasieutbildning eller högskola/universitetsutbildning inom ekonomi.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare, 50%.

Lön

Fast lön efter överenskommelse.

Ansökan

Vi tar emot ansökan med CV samt personligt brev via e-post jobb@destinationfjallen.se. Sista dag att ansöka är 2019-01-02. Då rekryteringen sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

Lars-Gunnar Nilsson
Mail: lg@destinationfjallen.se
Telefon: 070-560 72 83

Arbetsgivare

Destination Fjällen Sverige AB

Postadress

Destination Fjällen Sverige AB
Sankt Olavs väg 37
837 52 Åre

Telefon och webbplats

www.destinationfjallen.se


3