Åre Bike Festival - Boka boende och festivalband här

Välkommen till sommarens största och bästa cykelfestival 5-9 juli! 

Fem dagar av cykling för alla smaker, med en stämning runt Åreskutan och Åre Torg som bubblar av den starka cykelkulturen. Event och tävlingar avlöser varann i programmet, du har en händelserik festivalvecka framför dig oavsett om du väljer att delta i allt eller står vid sidlinjen och spanar.

Under Åre Bike Festival finns boende till festivalpris att boka hos några utvalda boenden centralt i Åre. De rabatterade boendepriserna gäller vid bokning fram till 17/6. Bokar du något av dessa paketerbjudanden så är festivalpasset, med boka-tidigt-rabatt avdragen, inkluderat i priset. Läs mer här, fyll i antal personer samt nätter för att se olika lägenhetsalternativ:

Är du enbart intresserad av festivalbandet?
Du hittar info om allt som ingår i festivalbandet här. Exklusivt hos oss köper du ditt festivalinträde med boka-tidigt-rabatt avdragen, för uthämtning i festivalens röda stuga mitt på Åre torg, som är öppen varje dag under festivalen 09-16. 

KÖP DITT FESTIVALBAND HÄR »

Årets festivalprogram kommer innehålla mer aktiviteter för yngre cyklister som t.ex. kan ta chansen att utvecklas som cyklist med hjälp av några av Sveriges bästa cykelinstruktörer och proffsåkare. De kör specifika barn-clinics varje dag under Åre Bike Festival, clinics som förstås ingår i festivalpasset. Utöver det får du inte missa:

> Dragrace i eld på Åre Torg, en spektakulär show med viss hetta!

> Guidade turer för större barn, haka på en local och hitta din nya favoritrunda på Åreskutan.

> Mer produkttester från cykelleverantörer än tidigare festivaler. Massa härliga prylar att hårdtesta!

Behöver du hyra cykel? Här hittar du grymma cyklar i olika nivå och prisklass att förboka:

HYR CYKEL HÄR »